De SodaStream Fizzi is uitgerust met de meeste functies om je van je sokken te blazen! Nou ja, niet letterlijk – maar het zal zeker uw smaakpapillen doen genieten! Dit product wordt niet alleen geleverd met een Fizzi Sparkling Water Maker, twee 60L CO2 cilinders en drie 1L koolzuurhoudende flessen, maar het is ook compatibel en wordt geleverd met twee vruchtdruppels van 40ml smaken.

Sodastream Fizzi

U kunt ervoor kiezen om uw drankje te kruiden met limoen of sinaasappel. De SodaStream Fizzi wordt niet alleen geleverd met al die extra functies, maar is ook ontworpen als het beste van het beste, met snap-lock flesje technologie om bruisende drank een gemakkelijke taak te maken.

Met zijn lichtgewicht gestroomlijnd ontwerp, kunt u er ook zeker van zijn dat het past in welk decor u ook heeft in uw keuken. De twee cilinders waarmee hij wordt geleverd kunnen tot 60 liter Sparkling Water vormen. Vergeet echter niet dat dit kan veranderen als u het gewenste niveau van spuitwater aanpast, waardoor het volume van de vloeistof wegvalt.

Hoe bruisender het is, hoe minder water je hebt. De SodaStream Fizzi is ook kracht- en energiezuinig, door gebruik te maken van de kracht van de CO2-cilinder. Met alles wat je nodig hebt in de startersset bij aankoop, is de SodaStream Fizzi een uitstekende keuze – vooral als je nieuw bent in het hele bubbelende ding.

Helaas is dit toestel niet meer verkrijgbaar in Belgiƫ en Nederland. Een ander soortgelijk Sodastream toestel is hier te vinden. De voordelen van een Sodastream te weten komen in dit artikel.