De SodaStream One Touch is een ongelooflijke upgrade van de moderne technologie – en geeft u de luxe van sprankelend water in een paar seconden. Hoewel je denkt dat je dit misschien al eerder hebt gezien, heb je de transformatie nog nooit zo goed gezien. Met een strakke zwarte of witte afwerking is de SodaStream One Touch een geweldige aanvulling op elke keuken, aangezien hij in elk interieur past.

Sodastream One Touch
Sodastream One Touch

Met één druk op de knop werkt de SodaStream One Touch op elektriciteit en is hij compatibel met alle SodaStream carbonatieflessen om u het bruisende water te geven waar u of uw gasten naar hebben verlangd. Dit product werkt met een eenvoudig te gebruiken snap-lock flesje voor spuitwater, wanneer onverwachte gasten arriveren. De aankoop van de SodaStream One Touch wordt ook geleverd met een kit die alles wat u nodig heeft bij de hand heeft. U ontvangt de Fizzi One Touch Sparkling Water Maker, een 60L CO2 Cylinder en een 1L Slim Carbonating Bottle.

Voor verder gebruik is het raadzaam om altijd Sodastream 60L Co2 Carbonator, set van 2 flessen te hebben, om er zeker van te zijn dat uw unit goed functioneert en om uw dranken, waarschijnlijk nog beter gemaakt door het gebruik van SodaStream Fruit Drops Variety Pack, te bewaren is het altijd goed om een extra set van opslag flessen te hebben, zoals de speciaal ontworpen voor dit model SodaStream Black Slim Carbonating Bottles Twin Pack met 1 Liter capaciteit per stuk.

Met deze SodaStream maker kunt u verschillende smaken gebruiken, van natuurlijke fruitextracten zoals een sprankelend sapje tot dieetcafeïnevrije cola.

De lijst varieert tot meer dan 30 verschillende smaken. De SodaStream One Touch wordt geleverd met drie verschillende spuitwaterinstellingen. die eenvoudig aan te passen zijn. De sodastream One Touch is ook veilig voor het milieu, met BPA-vrije, herbruikbare plastic koolzuurhoudende flessen die steeds weer kunnen worden bijgevuld. Het enige wat u nodig heeft om de SodaStream te laten werken is een stopcontact aan de wand en de CO2-fles.

VoordelenNadelen
– Drie soorten instellingen voor spuitwater
– Design look
– Pakket met CO2 cilinder en 1 liter fles
– Iets goedkoper dan de Crystal Sodastream
– Stopcontact nodig
– Minder duurzaam model want geen glazen flessen
– Water blijft minder fris in plastiek flessen

Sodastream bij Bol.com

Meer te weten komen of een Sodastream iets voor jou is, kan hier.